Laminine termékek megrendelése

A Laminine termékek megrendelése a cég honlapján keresztül online lehetséges

A termékek minden szükséges nemzetközi és EU engedéllyel rendelkeznek, és 37 országban, néhány hete már Magyarországon is, bárki számára elérhetőek. A magyarországi forgalomba hozatalhoz azonban OÉTI regisztrációs szám szükséges és ennek beszerzése még néhány hétig is eltarthat. Ezért egyenlőre a kiskereskedelmi vásárlás még nem elérhető, azonban nagykereskedelmi áron (vagyis a kedvezőbb áron) a Laminine termékek megrendelése közvetlenül a cégtől bárki számára online elérhető, és néhány napon belül megtörténik a házhoz szállítás is.

 Laminine termékek megrendelése

Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass a Laminine-hoz, egy egyszerű online regisztrációs folyamat szükséges, melynek lépéseit ez a segédlet bemutatja. Nagykereskedelmi jogosultságot akkor tudsz szerezni, ha az első vásárláskor (ami egyben a regisztráció is) minimum 3 doboz terméket vagy egy Lamiderm szérumot is tartalmazó csomagot vásárolsz.

regi-csomagok

Regisztráció során választható néhány kezdő csomag. Az árak a szállítási költséget és a magyar Áfá-t is tartalmazzák.

A regisztráció során a választható minimális mennyiség a 3 db Laminine-t tartalmazó „Activation” csomag valamelyike (az egyikben 3 db Laminine van, a másikban 3 db Laminine Omega +++) vagy a Nutritional Powerhouse csomag, amely mind a négy termékből egy-egy dobozzal tartalmaz.

Most már az új LAMIDERM  bőrsejtregeneráló csomag vásárlásával is lehet regisztrálni. Válaszd az alábbi csomagot, ha számodra az bőröd megfiatalítása a fontos. 

Skin Cell Regeneration
– 1 Lamiderm Apex (15 ml)
– 1 Laminine (60 darabos csomag)

A későbbiek folyamán bármikor rendelhetsz újra terméket, mindig nagykereskedelmi áron fogod kapni, akkor is, ha csak 1 db-ot vásárolsz. Regisztrációs költség nincs, azonban regisztráció nincs vásárlás nélkül. A szállítási költség kb. 10 euró, de van lehetőség ingyenes kiszállításra is bizonyos csomagok esetében. Ezt majd a webiordában megtalálod. A regisztrációhoz/vásárláshoz szükséged lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard bankkártyára. Jelenleg még vásárlóként nem lehet regisztrálni, azaz CSAK a cégtől lehet közvetlenül rendelni, nagykereskedelmi joggal együtt. A regisztráció megkezdéséhez kattints az alábbi regisztrációs linkre:

mylifepharm.com

Regisztráció és megrendelés menete lépésről lépésre

A cég hivatalos oldalára jutva, a jobb felső sorban az alábbi ikonsort találod:

(Új információ: Ettől az évtől már vásárlóként is lehet regisztrálni. Ebben az esetben a “Vásárolja meg a terméket” ikonra kattintva eljutsz a következő oldalra, ahol érdemes az “Előnyben részesített vásárló” opciót választani. Ebben az esetben lehet 25%-os kedvezménnyel vásárolni.)

1. Első lépésként válaszd ki a magyar nyelvet!

2. Második lépésként kattints a “Lépjen be a vállalatba” feliratra!

Ekkor kerülsz arra a felületre, ahol ki tudod választani a megrendelni kívánt csomagodat.

3. Válaszd ki a csomagot! Minimum 3 db Laminine-t vagy 3 db Omega+++-t kell vásárolnod ahhoz, hogy a nagykereskedelmi áron vásárolhass most és a továbbiakban bármikor.

Választhatod az • Activation Pack (ebben 3 db Laminine vagy 3 db Omega+++ van) vagy • Family Pack (9 termék + 1 ingyen), vagy • Nutritional Powerhouse (mind a négy termékből 1-1 doboz) stb. csomagok bármelyikét. Vagy bármelyik Lamiderm csomagot. Ha a termékeket ábrázoló fotóra kattintasz, akkor részletesen láthatod a csomag tartalmát egy felugró ablakban.

Csomag választását a „Kiválasztás” gombra kattintva tudod megerősíteni. Az itt látható ár nettó ár, azaz még hozzá jön az áfa és a szállítási költség. Ha a csomag mellé plusz terméket is szeretnél rendelni, akkor egy kicsit lejjebb az oldalon a listából hozzáadhatod azt, amit kérsz. Továbblépéshez újra kattints a „Folytatás” gombra. A következő oldalon tudod beállítani az automatikus kiszállítást. Ezt most akár ki is hagyhatod, később bármikor megteheted a webirodádban. Ha azonban most beállítod az automatikus havi kiszállítást, és három hónapig folyamatosan megrendeled, akkor a negyedik hónapban kapsz egy ingyen terméket. Ezen bármikor változtathatsz vagy bármikor törölheted.

Továbblépéshez kattints a „Folytatás” gombra az oldal alján.

4. Személyes adatok megadása. Rendkívül fontos, hogy CSAK az angol ABC betűit használd, magyar ékezetes karaktereket NE! 

Jelszó megadásánál számokat és betűket kell megadni, de különleges karaktereket itt sem lehet használni!

Szállítási cím megadása:

Itt is  fontos, hogy CSAK az angol ABC betűit használd, magyar ékezetes karaktereket NE! 

Fizetési adatok megadása:

Fizetés jelenleg bankkártyával vagy Paypal-on keresztül történik. Paypal-t csak akkor érdemes választani, ha van Paypal számlád. Fizetéshez dombornyomott Visa, Mastercard vagy Maestro kártya használható, ennek az adatait kell itt megadni – a bankkártya főoldalán található 16 számból álló számsort szóközök nélkül, a lejárat idejét és a hátoldalon található 3 számot (ha itt több szám van, akkor az utolsó hármat).

A saját webirodád hozzáférési adatai:

Válassz magadnak egy felhasználónevet, amivel majd a későbbiekben is be tudsz lépni a webirodádba. A jelszó kiválasztásánál figyeld, hogy legyen benne nagy és kisbetű és szám is.

A szerződési feltételek elfogadásához pipáld ki a négyzetet!   A szabályzatot és egyéb anyagokat a színessel kiemelt linkre kattintva éred el. Ezután kattints a “Folytatás” gombra!

          A következő oldalon tudod ellenőrizni a regisztráció során megadott információk helyességét. Ha valamit javítani szeretnél, az “Szerkesztés” gombra kattintva tudod megtenni. 

Itt találod a számla részletezését is: nettó – áfa – szállítási költség – fizetendő végösszeg. Ha csomagot szeretnél változtatni, kattints a linkre és módosíts! Ha minden stimmel, akkor a jobb alsó sarokban a „Küldés” gombra kattintva tudod a rendelést véglegesíteni.

Ezzel vége a regisztrációs folyamatnak, amit a cég email-ben is megerősít.

3 email-t fogsz kapni a cégtől (LifePharm Global Network): Visszaigazolás a megrendelésről. • Köszöntő levél a cégvezetéstől. • Regisztrációd megerősítése, saját linked, belépési (login) oldal, néhány fontos alapinformáció.

A termékek néhány napon belül (általában 5-8 nap) megérkeznek postai kiszállítással. Ha nem vagy otthon, értesítést kapsz és a postán tudod átvenni.

Most már van webirodád, itt nyomon tudod követni rendeléseidet, és ezentúl akkor vásárolsz magadnak, amikor szeretnél. Nincs semmiféle kötelezettséged sem továbbajánlásra, sem hálózatépítésre. Azonban ha ismerőseid az ajánlói linkeden keresztül vásárolnak, akkor az ebből származó jutalékokból akár ingyenessé is tudod tenni a saját vásárlásaidat. Ha üzletileg is gondolsz erre a termékre, és szívesen továbbajánlanád ismerőseidnek, akkor keress meg skype-on (smn.zsuzsa) és részletesen tájékoztatlak az üzleti lehetőség részleteiről.

Ha Laminine termékek megrendelésével kapcsolatban kérdésed van, vagy egyéb segítségre volna szükséged, keress bátran!

Tehát a megrendeléshez kattits ide! mylifepharm.com
Ha Laminine termékek megrendelésével kapcsolatban kérdésed van, vagy egyéb segítségre volna szükséged, keress bátran! skype: smn.zsuzsa vagy telefonon: 36/70-4547016 (Vagy add meg elérhetőségeidet és visszahívlak.)