Laminine termékek megrendelése

A Laminine termékek megrendelése a cég honlapján keresztül online lehetséges

A termékek minden szükséges nemzetközi és EU engedéllyel rendelkeznek, és 37 országban, néhány hete már Magyarországon is, bárki számára elérhetőek. A magyarországi forgalomba hozatalhoz azonban OÉTI regisztrációs szám szükséges és ennek beszerzése még néhány hétig is eltarthat. Ezért egyenlőre a kiskereskedelmi vásárlás még nem elérhető, azonban nagykereskedelmi áron (vagyis a kedvezőbb áron) a Laminine termékek megrendelése közvetlenül a cégtől bárki számára online elérhető, és néhány napon belül megtörténik a házhoz szállítás is.

 Laminine termékek megrendelése

Ahhoz, hogy a legkedvezőbben juthass a Laminine-hoz, egy egyszerű online regisztrációs folyamat szükséges, melynek lépéseit ez a segédlet bemutatja. Nagykereskedelmi jogosultságot akkor tudsz szerezni, ha az első vásárláskor (ami egyben a regisztráció is) minimum 3 doboz terméket vagy egy Lamiderm szérumot vásárolsz.

regi-csomagok

Regisztráció során választható néhány kezdő csomag. Az árak a szállítási költséget és a magyar Áfá-t is tartalmazzák.

A regisztráció során a választható minimális mennyiség a 3 db Laminine-t tartalmazó „Activation” csomag valamelyike (az egyikben 3 db Laminine van, a másikban 3 db Laminine Omega +++).

Most már az új LAMIDERM őssejtregeneráló arcápoló készítmény vásárlásával is lehet regisztrálni. Választhatsz 1 vagy 3 +1 vagy 5 + 2 Lamiderm-et tartalmazó csomagot.

lamiderm-regisztracio

A későbbiek folyamán bármikor rendelhetsz újra terméket, mindig nagykereskedelmi áron fogod kapni, akkor is, ha csak 1 db-ot vásárolsz. Regisztrációs költség nincs, azonban regisztráció nincs vásárlás nélkül. A szállítási költség kb. 10 euró, de van lehetőség ingyenes kiszállításra is bizonyos csomagok esetében. Ezt majd a webiordában megtalálod. A regisztrációhoz/vásárláshoz szükséged lesz online fizetésre alkalmas VISA vagy MasterCard bankkártyára (vagy PayPal számlára). Jelenleg még vásárlóként nem lehet regisztrálni, azaz CSAK a cégtől lehet közvetlenül rendelni, nagykereskedelmi joggal együtt. A regisztráció megkezdéséhez kattints az alábbi regisztrációs linkre:

mylifepharm.com/index.html 

Regisztráció és megrendelés menete lépésről lépésre

A cég hivatalos oldalára jutva, ezt a képet fogod látni:

regi01

1. Első lépésként kattints a „Join Now” ikonra!

2. Második lépésként ki kell választanod a legördülő menüből, hogy melyik országban élsz, majd kattintsd a „GO” gombra.

regi2

Ekkor kerülsz arra a felületre, ahol ki tudod választani a megrendelni kívánt csomagodat.

3. Válaszd ki a csomagot! Minimum 3 db Laminine-t vagy 3 db Omega+++-t kell vásárolnod ahhoz, hogy a nagykereskedelmi áron vásárolhass most és a továbbiakban bármikor.

Választhatod az • Activation Pack (ebben 3 db Laminine vagy 3 db Omega+++ van) vagy • Family Pack (10 termék + 1 ingyen), vagy • Esentials, vagy • Mega Pack csomagok bármelyikét. Vagy bármelyik Lamiderm csomagot. Ha a csomag alatti „More Info” feliratra kattintasz, akkor részletesen láthatod a csomag tartalmát egy felugró ablakban.

Csomag választását a „Select” gombra kattintva tudod megerősíteni. Az itt látható ár nettó ár, azaz még hozzá jön az áfa és a szállítási költség. Ha a csomag mellé plusz terméket is szeretnél rendelni, akkor egy kicsit lejjebb az oldalon a listából hozzáadhatod azt, amit kérsz. Továbblépéshez újra kattints a „Next” gombra. A következő oldalon tudod beállítani az autoship-et, azaz az automatikus szállítást. Ezt most akár ki is hagyhatod, később bármikor megteheted a webirodádban. Ha azonban most beállítod az automatikus havi kiszállítást, és három hónapig folyamatosan megrendeled, akkor a negyedik hónapban kapsz egy ingyen terméket. Ezen bármikor változtathatsz vagy bármikor törölheted.

Továbblépéshez kattints a „Next” gombra az oldal alján.

regi4

4. Személyes adatok megadása. Rendkívül fontos, hogy CSAK az angol ABC betűit használd, magyar ékezetes karaktereket NE! 

regi5

Jelszó megadásánál számokat és betűk kell megadni, de különleges karaktereket itt sem lehet használni!

Szállítási cím megadása:

regi6

Fizetési adatok megadása

regi7

A saját webirodád hozzáférési adatai

regi8

A rendelési és szállítási kondíciók és feltételek elfogadásához pipáld ki a négyzetet!   A szabályzatot és egyéb anyagokat a színessel kiemelt linkre kattintva éred el. Ezután kattints a “Next” gombra!

regi9          A következő oldalon tudod ellenőrizni a regisztráció során megadott információk helyességét. Ha valamit javítani szeretnél, az “EDIT” gombra kattintva tudod megtenni. 

Itt találod a számla részletezését is: nettó – áfa – szállítási költség – fizetendő végösszeg. Ha csomagot szeretnél változtatni, kattints a linkre és módosíts! Ha minden stimmel, akkor a jobb alsó sarokban a „Submit” gombra kattintva tudod a rendelést véglegesíteni.

Laminine termékek megrendelése

Ha nagyobb mennyiséget szeretnél rendelni és az alapcsomagodhoz választasz még egy Advantage nevű csomagot is, akkor nem kell fizetni a kiszállításért, ingyen házhoz szállítják. Ezt szemlélteti a következő kép.

regi11a

Ezzel vége a regisztrációs folyamatnak, amit a cég email-ben is megerősít.

3 email-t fogsz kapni a cégtől (LifePharm Global Network): Visszaigazolás a megrendelésről. • Köszöntő levél a cégvezetéstől. • Regisztrációd megerősítése, saját linked, belépési (login) oldal, néhány fontos alapinformáció.

A termékek néhány napon belül (általában 5-8 nap) megérkeznek postai kiszállítással. Ha nem vagy otthon, értesítést kapsz és a postán tudod átvenni.

Most már van webirodád, itt nyomon tudod követni rendeléseidet, és ezentúl akkor vásárolsz magadnak, amikor szeretnél. Nincs semmiféle kötelezettséged sem továbbajánlásra, sem hálózatépítésre. Azonban ha ismerőseid az ajánlói linkeden keresztül vásárolnak, akkor az ebből származó jutalékokból akár ingyenessé is tudod tenni a saját vásárlásaidat. Ha üzletileg is gondolsz erre a termékre, és szívesen továbbajánlanád ismerőseidnek, akkor keress meg skype-on (smn.zsuzsa) és részletesen tájékoztatlak az üzleti lehetőség részleteiről.

Ha Laminine termékek megrendelésével kapcsolatban kérdésed van, vagy egyéb segítségre volna szükséged, keress bátran!

skype: smn.zsuzsa vagy telefonon: 36/70-4547016 (Kérj visszahívást SMS-ben!)