Access Bars Kezelések

Mi az Access Consciousness?

Egy módszer, amivel könnyedén kitörölheted azokat a diszharmonikus gondolati és érzelmi mintákat, nézőpontokat, amik a háttérből irányítják az életedet, azokat a blokkokat, amelyek megakadályoznak abban, hogy sikeres legyél és örömteli, boldog életet élj.

Eleged van már abból, hogy újra és újra ugyanabban a kellemetlen helyzetben találod magad? Újra és újra ugyanazok a problémák jelennek meg a párkapcsolatodban, mindig hasonló pénzügyi nehézségek ismétlődnek, nem tudsz megszabadulni a testi és egészségügyi problémáidtól? Akkor itt az ideje, hogy a tudatalattidban automatikusan működő programoktól megszabadítsd magad!

Gondolataid, hiedelmeid, érzelmeid, meggyőződéseid teremtik a valóságodat, különösen azok a gondolatok, hiedelmek, érzelmek és meggyőződések, amelyeknek a létezéséről nincs is tudomásod.

Ezeknek a tudatalatti blokkoknak a kioldása lehetővé teszik, hogy megtaláld saját igazságaidat és azokat kövesd, ahelyett, hogy másokra irányítására hagyatkoznál, segít megszabadulni a gondolatok, nézőpontok, érzések és érzelmek okozta bezártságtól, beidegződésektől és rutinoktól.

bars-arc-kezeles

Az Access Bars™ egy finom, érintés alapú módszer, amely lehetővé teszi, hogy megszabadulj minden téged korlátozó gondolattól, attitűdtől, elképzeléstől, valaha meghozott döntéstől és hiedelemtől.
Az eredményt ahhoz hasonlíthatnánk, mint amikor egy számítógép merevlemezéről letöröljük a fölösleges fájlokat, ezáltal nyerve több “tárhelyet”, hogy befogadjunk és életre hívjunk valami egészen újat.

Az Access Bars hozzájárul ahhoz, hogy változást idézzen elő életünk minden területén:
Munka, párkapcsolat, gyermek áldás, egészség, önfelismerés, belső értékességünk helyre állítása, testi-lelki, kapcsolati problémák.

bars

Access Bars – több, mint egy fejmasszázs

A Bars® 32 pont a fejen, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik, úgy, mint pénz, kontroll, kreativitás,szex, test, gyógyítás, éberség, öröm, bánat, öregedés, kapcsolatok teremtése stb. A pontok gyengéd érintésével elengedhetjük azokat a korlátozó hiedelmeket, elképzeléseket, ítéleteket, amik megakadályozzák, hogy az adott életterület úgy működjön, ahogy szeretnénk.

Szívesen ajánlom ezt a kellemes, pihentető és mégis rendkívüli gyógyulási lehetőséget, mellyel minden zavaró körülményt kipucolhatsz az elmédből és a testedből, mely eddig akadályozta, hogy a legtudatosabban önmagad lehess és így teremtsd az életedet, egészségben, teljességben, boldogságban, szabadságban.
A kezelés fekvő, vagy ülő helyzetben történik, és csak a fejeden lévő pontokat érintve kiürítheted a lomtárban hosszú évek óta begyűjtött szellemi, érzelmi, érzésbeli manipulációkat, melyek fenntartják az olyan illúziókat mint pl.: hiány, válság, nem szeretnek, beteg vagyok, nem vagyok képes…, nehéz az élet, nem tudok koncentrálni, nincs pénzem stb.

Nem csak félelmek, szorongások, gátlások, hitrendszeri blokkok, gondolati és érzelmi korlátok távoznak, de tanulási-, koncentrációs-, egészségügyi problémák, a teremtésedet akadályozó korlátozó elképzelések, a valóságról és a realitásról alkotott illúziók is. Leginkább a lehetőségeidet tudod tágítani a kezelések következtében.

A kezelés többszöri ismétlésével újabb és újabb blokkoktól mentesülsz.

Access Energetikai Facelift kezelés

Mit szólnál egy természetes facelift kezeléshez, ahelyett, hogy kés alá feküdnél vagy valamilyen vegyi anyagot, például a Botoxot kellene használni? Az Access energetikai facelift egy csodálatos eszköz, hogy megfiatalítsd az arcodat és visszafordítsd az öregedés jeleit. Ez a kellemes test-kezelés kisímitja, feszesíti és megfiatalítja a bőrt és nem csak az arcra, de a test egészére is hatással van – és mindezt műtét, injekcio, krémek, gépek segítsége nélkül teszi. Három alkalom általában már látható eredményt hoz, 20 alkalom után teljesen beindul a regeneráció, és sokkal fiatalosabbakká válunk.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki szeretné, hogy a tükörből fiatalabb és energikusabb énje nézzen vissza!
Mivel az egész testre hat, így minden kezelés egyénileg (kívánságra) alakítható. Ez a dekoltázson, az arcon és a fejen, kézrátétellel, bizonyos pontok gyengéd érintésével végzett technika, amely a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatása van. A folyamatos kezelések során hegek, foltok és ráncok halványodását, eltűnését tapasztaljuk. 5-20 alkalommal már maradandó hatást érhetünk el.

A kezelések ára:
Access Bars: 8.000.-Ft / 60 perc,  Facelift: 10.000,- Ft / 60 perc. Tíz alkalmas bérlet esetén egy kezelést ingyen kapsz.