Az őssejt kutatás

Gondolatok az őssejtkutatás kapcsán

Dr. Oláh Zoltán molekuláris biológus és Jakab István VNTV beszélgetéséből megismerhetjük az őssejtek működését, feladatát az egészségmegőrzésben. Az őssejt kutatás eredményeiről, az őssejt transzplantáció lehetőségeiről  és az őssejtbankokról már egyre többet hallhatunk manapság, talán ez lesz a következő nagy áttörés az gyógyászatban?

Az őssejtek szerepe a gyógyászatban

Az őssejt kutatás során már régóta keresik azokat a hatóanyagokat, melyek helyettesíthetik a méregdrága őssejt beültetést. Olyan természetes hatóanyagot, amely fokozza az őssejttermelés és felébreszti az alvó őssejteket, amik száma és aktivitása sajnos idősebb korban csökken. A Laminine-ban található összetevők az őssejteket aktivitásra stimulálják és azok a véráramban eljutnak azokra a helyekre, ahol a legnagyobb szükség van rájuk, és elvégzik helyreállító, regeneráló feladatukat.

Egy kínai őssejtterápián 15 millió őssejtet ültetnek a beteg szervezetébe, de ezt a mennyiséget egy kis segítséggel – a Laminine rendszeres fogyasztásával – saját testünk is képes előállítani. Őssejt beültetés során kívülről viszik be az őssejteket a szervezetbe, és valamilyen meghatározott betegség gyógyítása a cél. A Laminine készítmény viszont a saját meglévő őssejtjeinket aktivizálja és fokozza a termelődést. Tehát a felnőtt szervezetben is termelődnek az őssejtek, csak már egyre kevesebb.  Sőt egy részük alvó állapotba kerül, de felébreszthetők, osztódásra késztethetők.

Az őssejt az igazi jolly joker a testünkben. A felnőtt őssejtek a csontvelőben termelődnek és onnan a véráramba kerülve oda vándorolnak, ahol éppen baj van. Sajnos minél idősebbek vagyunk, annál kevesebbet termel a szervezetünk. Ezért van az, hogy ahogy egyre öregszünk, annál lassabban és nehezebben gyógyulunk.

ŐSSEJTTERÁPIA ELÉRHETŐ ÁRON, már Magyarországon is! Kattints ide a részletekért!

 

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük