Életmódváltás

Az életmódváltás nem divatos hóbort, hanem az egészségünk alapja

Ha életmódváltáson gondolkozol, ezen a weboldalon sok segítséget találsz. Mindenek előtt szeretnélek figyelmeztetni, hogy ez a találkozás milyen veszélyeket tartogathat számodra, talán az egész életedet is megváltoztathatja, egész gondolkodásmódodra,eddigi szemléletmódodra hatással lehet. Ugyanakkor növelni fogja a személyes hatalmadat és az életed minőségét, ha rendszeresen ellátogatsz ide és megismered, sőt alkalmazod az itt olvasott információkat.

Ha megfogadod a tanácsomat, először érdemes mindent kipróbálnod és fokozatosan beépítened az életedbe, de csak akkor, ha úgy érzed, hogy neked ezek hasznodra válnak. Tehát ne fogadj el semmit feltétel nélkül, inkább vizsgálódj, figyelj és figyeld meg magad, vajon tényleg segítségedre válnak-e ezek az ismeretek. Még egyszer kérlek, csak saját felelősségedre olvass tovább! Itt nem csupán egészségről, fizikai egészségről lesz szó, hanem sok más egyéb tényezőről, ami hatással lehet elkövetkezendő életedre.

Kinek szólnak ezek az írások?

Mindenkinek, aki nem sportol rendszeresen, legalább hetente három alkalommal; aki úgy érzi, kezd nehézkesebben mozogni, sokszor fáj a feje, rosszul alszik, sokszor indokolatlanul fáradékony, súlyfelesleggel küszködik, megjelentek már az úgynevezett korral járó betegségek – magas vérnyomás, csontritkulás, szívproblémák stb. – és mindenkinek, aki szeretne tenni az egészségéért és szeretné lelassítani az öregedési folyamatot. Nagyon fontos, hogy tudd, bármikor változtathatsz, bármilyen korban vagy, kezdhetsz új életet. Ne hidd el az orvosoknak, hogy bizonyos kor felett kímélned kell magad! Akár mennyi idős vagy elkezdhetsz sportolni, egészségesen táplálkozni, átalakíthatod az életedet, kapcsolataidat, változtathatsz szokásaidon. Hidd el, ez csak rajtad múlik, a Te kezedben van a megoldás, csak Te tehetsz annak érdekében, hogy jobb életet élj.

Egészséges életmód? Miért fontos?

 Mert csak akkor lehetsz igazán boldog, ha egészséges vagy. 

Ez nem jelenti azt, hogy kockás hasizomra és tökéletes izomzatra kell gyúrnod. Nem csak egyszerűen sok edzés és helyes étkezés. Hanem lépésről lépésre találd meg és építsd be az életedbe azt, ami számodra működik. Amitől jól érzed magad és egészséges közérzetet biztosít számodra. Ez az egész életedre vonatkozik, fizikai, lelki és szellemi szinten. Természetesen a párkapcsolatodra és a munkádra, karrieredre is.

Ehhez szeretnék segítséget nyújtani ezekkel az írásokkal, elgondolkoztatni, felhívni a figyelmedet, és tágítani a tudatosságodat, hogy könnyedén tudj választani hallgatva a saját megérzéseidre. Segítségül hívok ehhez számos szakembert is, akiknek hasznos tanácsait én is szívesen merem ajánlani, mert nálam már beváltak.