Immune+++

Immune +++ Hatékony védelem a kórokozók és mikroorganizmusok ellen.

Mai világunkban folyamatosan körbevesznek minket a vírusok, baktériumok és a stressz. Talán azt gondoljuk, hogy mindent megteszünk, amit lehet, hogy megvédjük magunkat: egészséges táplálkozással, aktív életmóddal, de biztos, hogy ez elegendő?

Az immunrendszer a testünk természetes védekező mechanizmusa a környezetben mindenfelé megtalálható veszélyes vírusokkal és baktériumokkal szemben. T-sejtek olyan hálózata, amely képes felismerni és elpusztítani az idegen anyagokat, mielőtt még súlyos károsodást okoznának testünk számára.

Manapság, talán jobban, mint valaha gondoskodnunk kell az immunrendszerünk támogatásáról, hogy ellenálljon a betegségek támadásának.

Az immune+++ egyedülálló, innovatív megoldás a LifePharm-tól.

Az első + a szabadalmaztatott OPTI-SHIELD keverék, egy polisacharid komplexum és háromféle gyógygomba páratlan keveréke (Reishi, Maitake, Turkey Tail), ami támogatja a testünk természetes védekező mechanizmusát. Tudományos vizsgálatok bizonyítják, hogy ez a különleges poliszacharid komplexum növeli a vírusok és baktériumok ellen fellépő sejtek erejét. A három gomba pedig elsőrendű védelmet nyújt a legsúlyosabb betegségeket előidéző kórokozókkal szemben. Így az immunrendszerünk megkapja azokat az eszközöket, amikre szüksége van a maximális védelemhez.

A második + a C-vitamin keverék. Ez nem az a hétköznapi C-vitamin, amit bármelyik üzletben megtalálsz. Egyedülálló módon lehetővé teszi, hogy gyorsabban felszívódjon és tovább maradjon a testünkben.

A harmadik + az 5 növényi kivonatot tartalmazó keverék: kamu-kamu, acerola, ashwaganda és ezüsttövis (homoktövis) és gránátalma kivonatot tartalmaz és erőteljes védelmet nyújt a megfázás és fertőzések ellen.

Háromszoros erő – 24 órás védelem

Ez a három összetevő erőteljes, 24 órás védelmet nyújt megerősítve a testünk természetes védekező képességét a betegségek támadása ellen.

Ha esetleg megbetegednél, az Immune+++ háromszoros erővel indít támadást és védelmez még a legkeményebb kórokozókkal, mikroorganizmusokkal szemben is. A kiváló minőségű természetes forrásból származó összetevőket olyan bevonattal látták el, mely ellenáll a gyomor savas környezetének és így lejut a vékonybélbe is, ami fontos a megfelelő felszívódás érdekében.

Ajánlott mennyiség: naponta 1-2 alkalommal 1 kapszula étkezés előtt.

Immune +++

Megrendeléshez kattints ide! 

ing-immune

Immune +++ céges prezentáció angol pdf.