Lamiderm Apex Szérum

A LAMININE termékcsalád legújabb tagja: LAMIDERM Természetes Őssejtaktiváló kozmetikai készítmény

 

A LifePharm természetes egészségmegőrző termékeinek sikere után egy csodás új terméket vezet be. A Lamiderm  egy arcápoló bió szérum, mely nem csupán természetes és semmiféle káros összetevőt nem tartalmaz, de ebben is jelen vannak olyan növekedési faktorok, amelyek az őssejtek aktivizálásával fiatalítják és regenerálják a bőrt.

Mit tud a Lamiderm?

A Lamiderm költséges kezelések és durva vegyszerek nélkül újjáéleszti a bőr textúráját, regenerálja az öregedő bőrt és fokozza a sejtek aktivitását. Bioaktív összetevőinek köszönhetően visszaállítja a bőr természetes rugalmasságát, fiatalos, egészséges ragyogását.

Ez a különleges szérum az őssejtaktiváló összetevők mellett 7 féle alpesi gyógynövény kivonatával, aloe verával, kókuszolajjal, E és C vitaminnal táplálja a bőrt, gondoskodik a természetes, fiatalos ragyogásról. Eltünteti a sötét foltokat, helyreállítja a bőr szerkezetét és természetes módon fokozza az elasztin és kollagéntermelést. A bőrt a mélyebb rétegeibe lejutva hidratálja, lassítja az öregedési folyamatot és védi a környezeti ártalmak, káros UV sugárzás ellen.

Klinikai vizsgálatok eredménye

Döbbenetes eredmények már néhány napon belül.

19

A többi hasonló kozmetikai készítménytől eltérő módon, a Lamiderm nemcsak átmeneti javulást hoz, de a bőrt mély rétegeibe lejutva regenerálja, és visszaállítja rugalmasságát és feszességét a kollagén és elasztin termelés fokozásával.

A készítmény biztonságos, egyedülálló és hatékony, amit a cég a 100 %-os pénz-visszafizetési garanciával szavatol. Találkoztál már olyan kozmetikai termékkel, amit visszavásárolnak tőled, ha nem működik? Próbáld ki, rendeld meg most!

1 Lamiderm 15 ml nettó ára 79,21 euró, nem tartalmazza az Áfát és a szállítási költséget.

A még jobb hatás érdekében, rendeld meg az alábbi csomagot!

1 Lamiderm 15 ml bió szérum és egy csomag Laminine 60 db-os 125 euró nettó áron

Miért? Hát ezért:

Megrendeléshez kattints ide!

 

 

 

Ha Laminine termékek megrendelésével kapcsolatban kérdésed van, vagy egyéb segítségre volna szükséged, keress bátran! skype: smn.zsuzsa vagy telefonon: 36/70-4547016 (Vagy add meg elérhetőségeidet és visszahívlak.)