Digestive+++

Digestive+++ A teljes emésztőrendszer egészséges működéséhez

A megfelelő bélflóra megelőzi az emésztési zavarokat, csökkenti a gyulladást, és képes megelőzni a betegségek kialakulását.

A szakértők állítása szerint a “jó” és “rossz” baktériumok egyensúlyának felborulása összefüggésben áll a rák, a cukorbetegség és a gyulladásos bélproblémák kialakulásával. Arra viszont egyelőre nem tudnak magyarázattal szolgálni, hogy a fiatal és egészséges bélrendszer pontosan milyen folyamat hatására válik később beteggé.

Antibiotikumkúra, vírusos vagy bakteriális eredetű fertőzések miatt is károsodhat a bélflóra, ilyenkor segíthetnek a Bacillus clausii jótékony baktériumot tartalmazó probiotikumok.

Probiotikumoknak azokat a baktériumokat nevezzük, amelyek a szájon keresztül bejutva, a beleket elérve, ott megtapadva jótékony hatást fejtenek ki a szervezetünkre.

A probiotikumok számos jótékony hatását ismerjük már. A legújabb kutatás viszont azt is bizonyította, hogy segítenek a fogyásban és az ideális testsúly megtartásában is. Korábban már megállapították, hogy a sovány és a kövér emberek bélflórája eltérő, többek között azért, mert a zsírban gazdag, rostban azonban szegény étrend hozzájárul bizonyos baktériumok elszaporodásához, illetve más baktériumtörzsek pusztulásához.

A prebiotikumok teljesen emésztetlenül haladnak át a vékonybélen, és tápanyagként szolgálnak a vastagbélben lévő hasznos bélbaktériumok számára. Ezzel elősegítik a probiotikumok növekedését, és így indirekt módon hozzájárulnak az egészséget jobbító mikroorganizmusok tevékenységéhez.

Az emésztőrendszer az egyik legfontosabb mechanizmus az emberi testben. Minél egészségesebb az emésztőrendszerünk, annál egészségesebbek vagyunk.

De mit tehetünk annak érdekében, hogy meglegyenek azok az eszközei, amikre szüksége van ahhoz, hogy az emésztésünket és az egész szervezetünket egészségesen tartsa. A Digestive+++ pontosan erre lett kifejlesztve. Ez az egyedülálló, szabadalmaztatott, 3 részből álló formula, tartalmaz stabil probiotikumokat, komplex prebiotikumokat és 11 emésztő enzimet. Ezáltal hozzájárul az egészséges bélműködéshez, segíti az emésztést és segíti a tápanyagok felszívódását. Így biztosítja, hogy a legjobban hasznosítsuk azokat a tápanyagokat, amiket megeszünk.

Az emésztési zavarok hátterében gyakran az emésztőenzimek hiánya áll.

Tudományos kutatások egyértelműen igazolták, hogy a Föld lakosságának 80%-a a létfontosságú enzimek hiányában szenved. A tápanyagok elfogyasztása csak az első lépés, de ha szeretnénk, hogy az egészséges élethez szükséges vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és aminosavak az elfogyasztott élelmiszerekből megfelelően felszívódjanak és hasznosuljanak, akkor gondoskodnunk kell az emésztőrendszerünk egészséges működéséről is.

Arról nem is beszélve, hogy az emésztési zavarok igen kellemetlen tüneteket produkálnak. Az étkezést követő hasfájás, puffadás, hasmenés, súlyosabb esetben fogyás, az immunrendszer gyengesége, allergiás tünetek, bőrproblémák és hangulatingadozás, mind arra utalnak, hogy az emésztőrendszer nem működik megfelelően és nem tudja lebontani az elfogyasztott tápanyagokat. Sőt az idő előtti öregedést is az enzimhiánnyal hozható kapcsolatba.

A Digestive+++ lágy gél kapszulában kerül forgalomba, ezáltal biztosítja a tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét és továbbítását. A Digestive+++ komplett megoldást nyújt az egészséges emésztőrendszer érdekében és elengedhetetlen része az egészséges életmódnak.
Ajánlott mennyiség: naponta 1-2 alkalommal 1 kapszula étkezés előtt.
3digestive