Laminine – Természetes őssejt aktiválás

Laminine – Őssejtaktiválás természetes módon

Kulcs a tökéletes egészséghez

Laminine növeli a szervezet azon képességét, hogy visszatérjen az optimális egészség és egyensúly állapotába. A LifePharm egészséget támogató küldetése a Laminine-nal kezdődött. Ez egy egyedülálló szabadalmaztatott formula és jelentős hatást tapasztalnak azok, akik rendszeresen fogyasztják.

Ez a termék egy különleges OPT9 néven szabadalmazott összetevők keveréke:
– Megtermékenyített tyúktojás kivonat – fibroblaszt növekedési faktor (FGF2) – Ez a Laminine legfontosabb összetevője
– Tengeri fehérje
– Növényi fehérje

laminine-osszetevoi

Ez az összetétel ellátja a szervezetet a nélkülözhetetlen, a sejtek egészségéhez rendkívül fontos 22 aminosavval.

A Laminine különleges hatása, hogy képes a felnőtt, de már “alvó” őssejteket átprogramozni, “felébreszteni”, így egy javító, regeneráló folyamat indul be ott, ahol a leginkább szükség van rá.

Az elmúlt évtizedekben derült fény arra, hogy az őssejtek igazi áttörést jelentenek a gyógyításban. Az őssejt-terápia a kutatások szerint hatásos például az Alzheimer- és Parkinson-kór kezelésében, de szívbillentyűt és porckorongot is létre lehet hozni a szövetkultúrák őssejtes kezelésével. A sikerek hatására az esztétikai gyógyászat és kozmetikai ipar is felfigyelt az őssejtekre.

Az emberi bőrben is megtalálhatók az őssejtek, amelyek aktivitása a kor előrehaladtával csökken. Ennek köszönhetően a bőr veszít feszességéből, rugalmasságából és az egyre mélyülő ráncok is jelentkeznek. A bőr öregedését az UV sugárzás, a helytelen életmód és a környezeti szennyezés még tovább rontja.

Az emberi őssejteket extra reprodukcióra valamint új sejtek képzésére bírni nem könnyű. Működésük genetikailag programozva van és szinte semmilyen behatásra nem reagánka. Viszont a genetikai öregedés és a sejtoxidációs folyamatok miatt működésük lassul és elfelejtenek reprodukálódni, valamint lassabban képesek az új sejtek képzésére. Ez az a pont ahol a Laminine közbelép és az őssejteket működésre aktivizálja.

Ha rá tudjuk venni a szervezetünket, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a naponta több 10 ezer milliárd új sejtünk regenerálja a szervek és a szervezet hibáit.

A Laminine szedése során az alábbi jótékony hatását tapasztalhatjuk:

Javul a bőr állaga – A kollagén termelődést fokozza – Csökkenti az öregedés tüneteit
Pihentetőbb alvás – Enyhíti a stresszt és a feszültséget – Energiát és fizikai erőnlétet fokozza
Növeli az állóképességet – Gyorsabb regenerálódás edzés után – Javítja az izmok tónusát és erejét – Növeli a szexuális vágyat/libidót
Csökkenti a stresszt és feszültséget – A kortizol és szerotonin szintet szabályozza – Támogatja az érzelmi és mentális egyensúlyt – Serkenti a természetes DHEA termelést – Javítja az agyműködést és aktivitást – Növeli a koncentrációs képességet – Javítja az általános közérzetet

Ajánlott mennyiség: naponta 2 x 1-2 kapszula

maxresdefault

Laminine megrendeléshez kattints ide!

A Laminine NEM gyógyszer, önmagában nem alkalmas betegség gyógyítására és nem helyettesítheti az orvosi terápiát. A Laminine-ban található hatóanyagok a saját őssejtjeinket stimulálják, ez a szervezet öngyógyító képességét fokozza, és ez okozza az állapot javulásokat. 

Laminine prezentáció angol pdf.