A Laminine története

A LAMININE története 80 évvel ezelőtt kezdődött

Dr. John Davidson kanadai orvos 1929-ben vizsgálni kezdte a megtermékenyített tojásban a csirkék embrionális fejlődését. Felfedezte, hogy a megtermékenyített tyúktojás 9-dik inkubációs napján a tojás kivonata tartalmaz olyan anyagot, amely az emberi szervezetbe bejutva képes regeneráló folyamatok beindítására. Ezt a kivonatot eredményesen alkalmazta  daganatos betegeinél. Több, mint egy évtizedet szánt elmélete igazolására és kutatásaira, de 1943-ban meghalt, és úttörő kutatásai egy időre feledésbe merültek.

50 évvel később Dr. Bjoedne Eskeland Norvég orvos, kutató szakértő Dr. J. Davidson eredeti kutatásait tovább fejlesztette és hasonló eredményekre jutott. Az ember által is fogyasztott tojás különleges kombinációja az aminosavaknak, peptideknek, fehérje frakcióknak, vitaminoknak, ásványi anyagoknak, fontos védelmi elemeket, növekedési faktorokat, hormonokat és más biológiailag aktív komponenseket tartalmaz. Az általa végzett és továbbfejlesztett kutatással jött létre a Laminine termék, mely OPT9 név alatt szabadalommal védett.  Számos kutatás és klinikai vizsgálat is történt azóta és egyértelműen pozitív változásokról vannak beszámolók.

A nélkülözhetetlen aminosavak

A Laminine olyan összetevők szabadalmaztatott keveréke, amelyek a testünket természetes módon látják el mind a 22 aminosavval, amelyek nélkülözhetetlen, életfontosságú építőelemei a testnek.  1-8 aminosav hiánya a szervezetünkben a sejtek degenerálódását indítja el, hiszen a növekedés, karbantartás, a sejtek kijavítása függ a jelenlétüktől. Mivel nem tudnak felhalmozódni, ezért minden nap be kell vinni a szervezetünkbe. A természetes aminosav-forrást a Laminine-ban a tojáskivonat és tengeri és növényi proteinek biztosítják.

Ehhez jön még az a bizonyos FGF2, azaz növekedési faktor, ami segíti és stimulálja az őssejtek működését, hogy megfelelően elvégezzék regeneráló, megújító feladatukat és a szerveinket visszaállítsák eredeti természetes állapotukba. A  fibroblaszt növekedési faktor nélkülözhetetlen támogatója az embrionális fejlődésnek és az emberi méhlepényben is megtalálható, idővel mennyisége jelentősen csökken és ahogy öregszünk teljesen eltűnik, és testünk már nem képes előállítani.

22-féle növekedési faktor létezik, ezek közül az FGF2 található a Laminine-ban. Az FGF2 csak az alvó őssejtekre van “aktiváló” hatással, más típusú sejtekre nem.

Kattints ide és ismerd meg a Laminine termékeket!