Öngyógyító képességünk nem valami misztikus csoda

Szervezetünk öngyógyító képessége az őssejtekhez vezethető vissza

Napjaink őssejtkutatásának egyik legfontosabb kérdése, hogyan lehet többszörözni a felnőtt őssejtek mennyiségét. Minél több őssejt van a vérben, annál jobb a szervezetünk egészségi állapota. A több őssejt jobban segíti a felépülést, regenerálódást. A testünk saját magát tudja karban tartani és optimális egészségi állapotba hozni.  A csontvelői őssejtek alkotják a szervezet természetes “megújulási” rendszerét.

Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy több őssejtet termeljen, akkor a szervezetünk maga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat. 

Ha egy szerv nem működik optimálisan, vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt, és küldi az őssejteket. Ezeknek oda kell jutniuk a megfelelő szervhez, ha lehet a legkevesebb károsodást elszenvedve, felismerni azt, és a szövet sejtjeivé válni. Minden szervünkben találhatóak őssejtek, de a legnagyobb számban a csontvelőben, ahonnan a véráramba kerülve alapvető funkciót töltenek be a szerveink regenerációjában. Egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a “célterületre” érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül, és a szerv sejtjeivé válik. Ezáltal a szerv képes megújulni, funkcióit megőrizve egészségesen működni.

Klinikailag igazolt, hogy az őssejtszám növelésével, működésképtelen szerveink is újraépülhetnek, visszakaphatják eredeti funkciójukat. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor a naponta több 10 ezer milliárd új sejtünk regenerálja a szervek és a szervezet hibáit.

Az őssejtszint a legjobban tükrözi az egészségi állapotot.
Az emberi szervezet regeneráló, öngyógyító képessége gyermek, felnőtt és idős korban jelentősen eltérő. Ennek oka, hogy a termelődő őssejtek száma (5 liter vérben hozzávetőleg 5 és 25 millió között változik) a kor előrehaladtával száma jelentősen csökken és emiatt egy idősebb ember regenerációs képessége jóval alatta marad egy fiatalénak. Ezt a lecsökkent regenerációs képességet tudjuk javítani az őssejtszám emelésével és illetve az őssejtek stimulálásával.

Az őssejt szint a legjobb jelzője a keringés egészségének. Jobb, mint a koleszterin szint, a vérnyomás vagy a vércukor szint, mert minél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapotunk.

Őssejtterápia elérhető áron!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük