Őssejtterápia és a visszafiatalodás titka

ŐSSEJTTERÁPIA – ANTI-AGING – EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS

Öregedés – ez egy olyan téma, ami szinte mindenkit érdekel, hiszen mindenkit érint.

De mi lenne, ha lenne erre egy forradalmi megoldás? –a választ az őssejtek titka adja meg. Az őssejtek alapvetően a fiatalságunk forrásai. Az őssejtek felelősek testünk megújító, önregenerációs képességéért. Korunk előre haladtával a sejtjeink károsodnak, öregszenek, elhalnak, és folyamatosan cserélődnek. Ezt a folyamatot az őssejtek biztosítják.

Cégünk a LifePharm Global Network, egy speciális eljárás során egy úgynevezett növekedési faktor (GF) kivonatot tartalmazó természetes készítményt hozott forgalomba, és ez a növekedési faktor az őssejteket stimulálja, így azok elvégezhetik feladatukat, kijavítják károsodott sejtjeinket és lassítják az öregedés folyamatát.

őssejtek

De egyáltalán mik azok az őssejtek?

Tulajdonképpen mindannyian őssejtekként kezdjük az életünket, legalábbis ami a fizikai testünket illeti. A megtermékenyítés után, a fejlődés korai szakaszában, kialakul egy kis sejt csoport, amiket embrionális őssejteknek nevezünk, és ezekből fejlődik ki testünk szinte minden típusú sejtje. Azt is mondhatjuk, hogy az őssejtek az emberi test “mester sejtjei”. Ezek az alapvető építő elemek, amikből az emberi test minden szövete és szerve kifejlődik.

Az őssejtek különlegessége, hogy képesek önmaguk megújítására, továbbá át tudnak alakulni bizonyos (nem általános) funkciójú sejtekké, illetve szövetekké, tehát sejtosztódással képesek a szervezet speciális funkcióit ellátó testi sejtekké differenciálódni. A fejlődő embrióban az őssejtek az összes specializált magzati szövetté képesek átalakulni. A felnőtt szervezetben az őssejtek a test javító mechanizmusaként szolgálnak, a specializált sejteket felfrissítve, ugyanakkor a folyamatosan megújuló szerveknek – mint például a vér, bőr vagy az emésztőrendszer szövetei – normális megújulásában is közreműködnek.

Az őssejtek öngyógyító feladata

Az őssejtek a testünkben mindenfelé megtalálhatóak, többnyire a zsírszövetekben és a csontvelőben. Amikor valami betegség vagy sérülés ér bennünket, valamelyik szervünket, ezek az őssejtek a károsodott területen működésbe lépnek és elkezdik természetes módon újraépíteni, megjavítani, regenerálni a sérült szöveteket.

Orvosok, tudósok világszerte elismerik, hogy az őssejtjeink jelentős gyógyító, megújító, regeneráló és öregedésgátló (anti-aging) képességgel rendelkeznek. Az elmúlt évtizedben végzett kutatások azt is megerősítették, hogy saját őssejtjeink által képesek vagyunk meggyógyítani vagy regenerálni a meglévő szerveinket, az izmokat, szöveteket vagy bármi rendellenességet.

A hosszú és egészséges élet titka: a jól működő, aktív őssejtek

Ahogy öregszünk a saját felnőtt őssejtjeink mennyisége jelentősen csökken, és aktivitásuk lelassul. Ez az öregedés folyamatának kulcsfontosságú tényezője.Tehát, ha szeretnénk egészségesen, hosszú életet élni, akkor nincs más dolgunk, mint stimulálnunk kell a felnőtt őssejtjeinket, hogy aktívan és megfelelő mennyiségben végezzék dolgukat: a véráramon keresztül eljussanak azokra a területekre, ahol megújításra, javításra, regenerálásra van szükség.

Az alábbi kép jól szemlélteti, hogy az életünk során hogyan változik bizonyos őssejtek mennyisége a többi sejthez viszonyítva.

multipotens-ossejtek

Hogyan aktivizálhatjuk az őssejteket?

Ha valamilyen módon aktivizálni, stimulálni tudjuk az őssejtjeinket, akkor nem öregszünk olyan gyorsan, hosszabb ideig tudjuk jó állapotban tartani a fizikai testünket, és sokkal hatékonyabban tudjuk leküzdeni a betegségeket. Az őssejtkutatás tudománya nem hosszú időre nyúlik vissza és több millió különféle korú ember számára ad reményt. Vagy azoknak, akik már most is  fittek és egészségesek és szeretnék megtartani az optimális egészséget, vagy pedig azoknak, akiknek valamilyen súlyos egészség-károsodásuk van, amit jó lenne stabilizálni vagy akár meggyógyítani.

A Laminine egy különleges termék, amely annyira elismert lett, hogy az elmúlt két évben bekerült az amerikai “nagy orvosi kézikönyvbe” is (Physicians’ Desk Reference), így az alternatív medicina egyik elismert termékévé vált.

pdr

Mi az a Laminine?

Ez a termék egy különleges OPT9 néven szabadalmazott összetevők keveréke:
– megtermékenyített tyúktojás kivonat
– tengeri fehérje
– növényi fehérje

A Laminine biztosítja a szervezet számára nélkülözhetetlen 22 aminosavat, amely rendkívül fontos a sejtek egészségéhez. Ha a szervezetben megtalálható ez az aminosav lánc, akkor képes a felnőtt, de már “alvó” őssejteket átprogramozni, “felébreszteni”, így egy regeneráló, helyreállító folyamat indul be ott, ahol erre a leginkább szükség van.

Őssejtaktiválás

A Laminine a szervezetbe jutva képes aktiválni a saját inaktív, alvó őssejteket, ezáltal támogatja, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait.

A Laminine különleges összetevője a Fibroblaszt Növekedési Faktor (FGF2)

Ez az összetevő felelős azért, hogy a megfelelő őssejtek helyreállítsák, regenerálják a szerveinket, hogy azok a lehető legjobban tudjanak működni. Idővel a növekedési faktor, ami egyébként a placentában is megtalálható,  jelenléte fokozatosan csökken és ennek köszönhető, hogy az öregedés, leépülés jelei megjelennek.

A Laminine klinikai vizsgálatokkal igazolt hatásai:

Regenerálja  a  szervezetet, növeli az energiát, az erőt  és a kitartást, gyorsítja az izmok regenerációját

Szabályozza  az anyagcserét a testben, szabályozza a vércukorszintet  és a vérnyomást

A szerotonin  szint emelésével  jobb közérzetet biztosít, és csökkenti  a stressz és a depresszió  tüneteit.

Megszünteti az álmatlanságot, javítja az emlékezőképességet,  összpontosítást

Emeli a potencia szintet a férfiaknál, nőknél a libidót, serkenti a tesztoszteron termelését a férfiaknál

Befolyásolja a haj növekedését és minőségét

Serkenti a kollagén termelését, az öregedés jeleit csökkenti, a ráncokat kisimítja

Növeli a fizikai és szellemi erőt, javítja az általános közérzetet.

A Laminine magas táplálkozási értékkel bíró készítmény, mely szervezetünket sejtszinten táplálja, és a saját őssejtjeinket akcióba indítja. Az összetevőinek köszönhetően, minden megvan benne a szervezetünk természetes megújításához.

A LAMININE ANTI-AGING HATÁSA:

A magas kortizol szint köztudottan hozzájárul az öregedés folyamatához. A kutatások során bebizonyosodott, hogy a Laminine fogyasztása 23 %-kal csökkenti a kortizol, azaz a stressz hormon szintjét.

Hogy lehet a terméket megvásárolni?

KATTINTS IDE és eljutsz a cég weboldalára, ahol a termékeket online megrendelheted, és néhány nap múlva házhoz szállítják. Megrendelés menete ITT található!