Turbózd fel az immunrendszered!

IMMUNE +++ Hatékony védelem a kórokozók és mikroorganizmusok ellen.

Ez a természetes immunerősítő készítmény, nagy adag C vitamint, gyógygombákat és gyógynövényeket tartalmaz és rendkívül hatékonyan támogatja a szervezetet a különféle kórokozókkal szemben. Ha néhány kifejezés ismeretlen lenne  számodra, a videó alatt találsz egy kis magyarázatot is.

 Az immunrendszer

Az immunrendszer a szervezet önazonosságát és épségét biztosító védekező rendszer. Feladata a szervezet saját anyagainak eltűrése, a nem saját (idegen) anyagok felismerése és eltávolítása. Az immunrendszer védekezik a kívülről behatoló kórokozók (pl. mikroorganizmusok) és a szervezetben keletkező megváltozott, az egyed életét veszélyeztető sejtek (pl. daganatsejtek) ellen. Az immunválasz során ezek felismerése és elpusztítása történik. Az immunrendszer két részből áll: létezik egy ősi, veleszületett, természetes immunitás, valamint egy fiatalabb, adaptív (szerzett) immunitás. Az előbbi a kórokozóra nem specifikus, mindenkiben jelen van, önmagában alacsonyabb hatékonyságú, de a végső küzdelemben nélkülözhetetlen. Utóbbi az adott kórokozóra egyedileg az életünk során alakul ki (ezért az immunválasz kifejlődéséhez idő kell), edződik és emlékezettel rendelkezik. Más felosztás szerint az immunrendszer alakos (sejtes) és szövetnedvhez kötött molekuláris (humorális) összetevőkből áll. A sejteket a faló- és nyiroksejtek, a humorális immunitást többek között a komplementrendszer, az ellenanyagok képviselik.

A fehérvérsejtek

Az immunrendszer sejtes elemei a fehérvérsejtek. A nyiroksejtek az antigéneket specifikusan felismerő és ellenük specifikus immunválaszt indító sejtek. A fehérvérsejtek másik csoportja, a természetes ölő (NK) sejtek elsősorban daganatsejteket képesek felismerni és elpusztítani. A falósejtek (makrofágok) a természetes immunrendszer fontos elemei, a kórokozókat felfalják, elpusztítják, majd azok antigénjeit bemutatják a nyiroksejteknek. A nyiroksejtek által termelt citokinek hatására aktiválódnak. Ennek folytán mind a felismerésben, mind a végső, végrehajtó szakaszban részt vesznek. Mind a vérben, mind a szövetekben megtalálhatók.

T sejtek és B sejtek

A nyirokrendszerben keringő limfociták két fő típusa, melyek a szervezet védekezésében szerepet játszanak, a “T”, illetve a “B” sejtek. 

A T-sejt egyfajta limfocita. A limfociták a fehérvérsejtek egy típusát jelentik, körülbelül a fehérvérsejtek 15-40%-a limfocita. Ezek az immunrendszer egyik legfontosabb építőelemei – megvédik a szervezetet a vírusos fertőzésektől, segítik más sejtek munkáját, amelyek bakteriális és gombás fertőzések ellen védenek, antitesteket termelnek, védekeznek a rák ellen, és koordinálják az immunrendszerben működő egyéb sejtek munkáját.

A limfociták két legfontosabb típusa a B-sejtek és a T-sejtek. A B-sejteket a csontvelő termeli és ott is érnek meg, míg a T-sejtek a csontvelőben keletkeznek, de a csecsemőmirigyben érnek meg (latinul thymus, innen a T). A B-sejtek termelik az antitesteket. Az antitestek segítségével képes a szervezet elpusztítani az abnormális sejteket, illetve az olyan fertőző organizmusokat, mint a baktériumok, vírusok és gombák.

A T-sejteket három csoportba oszthatjuk:

Helper T-sejtek (ezeket nevezzük T4-es vagy CD4-es sejteknek), amelyek más sejteknek segítenek a fertőző organizmusok elpusztításában.

Szupresszor T-sejtek (T8-as vagy CD8-as sejtek), amelyek más limfocitákat akadályoznak meg abban, hogy az egészséges szöveteket elpusztítsák.

Killer T-sejtek (ezeket nevezzük falósejteknek vagy CTL-nek és tulajdonképpen a CD8-as sejtek változatai), amelyek felismerik és elpusztítják az abnormális vagy fertőzött sejteket.

Megrendeléshez kattints ide!

Ha Laminine termékek megrendelésével kapcsolatban kérdésed van, vagy egyéb segítségre volna szükséged, keress bátran!

skype: smn.zsuzsa vagy telefonon: 36/70-4547016 (vagy kérj visszahívást SMS-ben!)

[contact-form-7 id=”212″ title=”1 kapcsolati űrlap”]

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük